El domingo Marzo 24 2019 

Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian por Noam Chomsky

Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian por Noam Chomsky

Descargar Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian por Noam Chomsky Epub y PDF

  • Título: Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian
  • Autores: Noam Chomsky
  • Publicado: 16/05/2006
  • ISBN: 9788429758337
  • Tamaño: 31 MB
  • Nº de páginas: 208
  • Idiomas: Español
  • Valoración: ★★★★★
  • Formato : PDF, EPUB


Noam Chomsky con Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian

A Ambicions imperials, Noam Chomsky examina les noves qüestions crucials de la política exterior i interior nord-americana. Un llibre oportú, aclaridor i de necessitat urgent que recull una sèrie d'entrevistes realitzades pel periodista David Barsamian i que apareixen per primer cop en lletra impresa.Chomsky parla de les polítiques nord-americanes al cada vegada més inestable panorama mundial posterior als atemptats de I'11-S i ofereix els seus punts de vista francs, provocatius i fonamentals sobre la invasió i l'ocupació de l'Iraq, sobre la doctrina d'atacs preventius contra els denominats «estats criminals» i la creixent amenaça que l'afany de domini dels Estats Units suposa per a la pau internacional. Amb els seu estil inimitable, Chomsky analitza així mateix el sistema propagandístic que es dedica a inventar un passat mític i a maquillar aquelles dades de la nostra història que resulten inconvenients. Ambicions imperials explora nous territoris, com la campanya i l'elecció presidencial del 2004, el futur de la seguretat social i l'amenaça creixent de l'escalfament del planeta.El resultat és un diàleg aclaridor amb un dels pensadors més destacats del moment, un inquietant retrat del món turbulent que ens envolta i una afirmació de les moltes possibilitats que tenim de fer realitat un futur més esperançador i més humà.
Obtenga el libro de Ambicions Imperials: El Mon Despres De L 11 S En Una Serie D Entrevistes Amb David Barsamian en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Relacionado Ebooks